siden 2012

samvær - glæde - motion

Hvordan startede det hele?

Altid på vej for at finde nye og spændene steder

I 2011 var Eva og jeg på Kreta, og der opstod idéen og i 2012 kunne vi sende vores første program på gaden og siden 2013 har der hvert år været arrangeret Linedance & Ferie for medlemmerne i Ballerup Linedance.

Der var flere der syntes at der var for langt imellem ferierne, så fra 2014 blev programmmet udvidet med en juleweekend til Tyskland.

I 2017 kunne Linedance & Ferie fejre de 5 første år, siden den første tur til Kreta, med en ekstra tur: MiniCruise til Oslo, og i 2019 var der et PåskeCruise til Oslo.

Alle ferierejser er en kombination af ferie og Linedance, men der bliver også arrangeret udflugter, så man har mulighed for at se nogle af seværdighederne.

2020 har været et år med udfordringer. Sommerens ferie på Mallorca, som mange havde set frem til, måtte desværre aflyses.

Juleweekenden i 2020 bliver noget anderledes. Den traditionelle juleweekend til Tyskland har jeg valgt at erstatte med en juleweekend i Danmark, til gengæld bliver den med 2 overnatninger.

Se mere om weekenden under Ferie i Danmark.

Tak for tilliden og på gensyn.

Finn Seerup Andersen                                                                                               Linedance & Ferie

linedanceogferie@gmail.com

www.balleruplinedance.dk

 

  • Juleweekend 2020

  • PåskeCruise 2019

  • Juleweekend 2019